מכרז חיצוני מס' 18/17-מידען תכנוני

29/03/2017

תואר המשרה: מידען תיכנוני

היקף משרה: 100% 42.5 ש"ש.

דרגת המשרה: 38-42 מח"ר/מהנדסים/הנדסאים

תיאור התפקיד

1. מתן מידע עדכני לצורך הגשת היתר עבור כתובת מסוימת, לרבות מידע תכנוני לכל דורש.

2. שליפת נתונים תכנוניים, תמיכה ואחזור מידע.

א. איסוף ושליפה של החומר התכנוני המתאים, תוך זיהוי תכניות המתאר ותכניות בניין עיר

הרלוונטיות לצורך הכנת בקשה להיתר )תיק בניין(, חילוץ הוראות, הגבלות וכיוצ"ב.

ב.  העברת בקשות מידע לגורמי חוץ, כגון: חח"י, רשות הכבאות, פיקוד העורף, רשות התעופה

האזרחית ורשות העתיקות.

ג.  קבלת המידע מכל הגורמים הרלוונטיים ועיבודו תוך בירור ויישוב אי התאמות. -

ד. מתן מענה לשאילתות ואחזור מידע תכנוני מתוך מערכות ומאגרי המידע התכנוני של הרשות,

לגורמי הרשות, לגורמים מחוץ לרשות ולציבור, בכפוף להנחיות הממונה.

ה. הפקה והצגה של חומר במדיה דיגיטלית או בפורמט קשיח, בכפוף להנחיות הממונה.

דרישות תפקיד מיוחדות:

-  מתן שירות לגורמים רבים בתוך ומחוץ לרשות.

-  עברית ברמה גבוהה.

-  היכרות עם תוכנותGIS  ו. OFFICE .

כפיפות:

כפיפות מקצועית וניהולית למהנדס הרשות.

דרישות המשרה

השכלה: בעל תואר אקדמי באדריכלות, הנדסת בניין,גיאוגרפיה או תכנון ערים ממוסד המוכר ע"י

המועצה להשכלה גבוהה, או המוכר ע"י המחלקה לשקילת תארים מחו"ל במשרד החינוך.

או הנדסאי בניין או אדריכלות. -

קורסים והכשרות מקצועיות:עדיפות לבוגרי קורסים המוכרים על ידי משרד הפנים, ומיועדים לעובדים בוועדות המקומיות ו/או מידענים תכנוניים.

ניסיון מקצועי: עבור בעלי תואר אקדמי בגיאוגרפיה או בתכנון ערים, נדרש ניסיון של לפחות שנתיים בעבודה במוסד תכנון בתחום בדיקת בקשות להיתרי בניה, או לפחות שנתיים ניסיון בבנייה בפועל כבנאי או כמפקח בניה באתר בניה.

טופס הגשת מועמדות, ניתן לקבל אצל מזכירת לשכת מנכ"ל המועצה, טלפון 08-8545671 או להוריד מקישור זה.

תאריך הגשה אחרון במזכירות לשכת מנכ"ל במסירה ידנית 1.6.17 בשעות העבודה המקובלות.