מכרז חיצוני 4/17 - סגן/ית מהנדס המועצה

10/01/2017

היקף משרה  : % 100.

דרגת המשרה: 38 – 40 בדירוג המהנדסים.

תיאור התפקיד:

1.  מילוי מקום מהנדס הרשות בהיעדרו.

2.  מתן סיוע למהנדס הרשות בגיבוש המדיניות ההנדסית של הרשות המקומית וגיבוש תוכנית עבודה הנדסית.

3.  סיוע למהנדס המועצה בתרגום המדיניות ארוכת הטווח של ראש הרשות המקומית לתוכנית עבודה רב שנתית של מחלקת ההנדסה.

4.  סיוע למהנדס המועצה בתכנון הרשות המקומית, הכנת פרוגרמות ותוכניות אב בתחומים השונים.

5.  אחריות על היבטים הנדסיים בכל הקשור לחוקי העזר, רישוי, איתור מבנים מסוכנים והטיפול בהם בכפיפות למהנדס המועצה.

6.  אחריות על תחום הבטיחות והגהות, תחום רשתיות ובטיחות העבודה בתחומי הרשות המקומית.

7.  ביצוע פיקוח בהתאם להנחיות מהנדס המועצה על עבודות פיתוח ועבודות ציבוריות הקשורות בפיתוח התשתיות שונות ברשות המקומית לרבות ביוב ותיעול, תחבורה ותנועה, תנועה ומאור, גנים ציבוריים, בניה ציבורית וכד' המבוצעות ע"י עובדי המועצה וקבלנים ואישורם.

8.  סיוע למהנדס המועצה בהכנת מכרזים ופיקוח על תהליכי התקשרויות עם ספקים וקבלנים.

9.  ביצוע מטלות נוספות בתחום הרחב של העיסוק בהתאם לקביעת הממונה.

10.כפיפות העובד/ת למהנדס המועצה.

דרישות המשרה

השכלה :

מהנדס/ת אזרחי רשום בפנקס המהנדסים והאדריכלים לפי חוק המהנדסים והאדריכלים במדור מבנים או במדור תשתיות.

רצויות השתלמויות בחוקי התכנון והבנייה במינהל ציבורי, בשלטון מקומי וכד'.

ניסיון מקצועי :

ניסיון מקצועי מוכח ומוצלח כמהנדס/ת בתחום הרלוונטי. רצוי נסיון בהנדסה עירונית ובניהול ופיקוח פרוייקט צוות עובדים טכני ומנהלי.

כישורים אישיים : אמינות, יצירתיות, יזמה, קפדנות בביצוע, ערנות, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת תיאום ופיקוח וסמכותיות.

דרישות תפקיד מיוחדות:

נשיאה באחריות, כושר התמדה, עמידה בלחץ זמן, נכונות לעבודה בשעות בלתי שגרתיות לרבות שבתות וחגים ותחת לחץ, יכולת עבודה עם קהל, שעות נוספות ונסיעות בתפקיד.

ידיעת השפה העברית על בוריה, כושר התבטאות בכתב ובע"פ.

יכולת עבודה עם גופי פנים וחוץ כולל ייצוג הרשות המקומית בפני גופים ממלכתיים ופרטיים.

יכולת עבודה בצוות, כישורי ניהול עובדים מקצועיים ובלתי מקצועיים, יחסי אנוש מעולים.

בעל/ת רשיון נהיגה.

טופס הגשת מועמדות, ניתן לקבל אצל מזכירת לשכת מנכ"ל המועצה, רח' הרצל 1 גן יבנה טל' 08-8545671 או להוריד בקישור זה.

תאריך הגשה אחרון במזכירות לשכת מנכ"ל במסירה ידנית 29/1/17 בשעות העבודה המקובלות.