מכרז 27/16 - מהנדס/ת למועצה המקומית גן יבנה

היקף משרה  : % 100

דרגת המשרה: חוזה בכירים

תיאור התפקיד:

1.   גיבוש מדיניות הנדסית של הרשות המקומית וגיבוש עבודה להשגת שיפור של איכות החיים של תושבי הרשות המקומית.

2.  תרגום מדיניות ראש הרשות המקומית לתכנית רב שנתית של יחידת ההנדסה בכל הקשור בשיפור התשתיות ברשות המקומית ובגיבוש תכנית עבודה שנתית  ורב שנתית.

3. אחריות לנושאי תכנון ברשות המקומית ובכלל זה הכנת פרוגרמות ותכניות אב בתחומים השונים.

4.  אחריות לתחומי רישוי בנייה, פיקוח על הבנייה, היבטים הנדסיים ברישוי עסקים ואיתור מבנים מסוכנים וטיפול בהם.

5.  אחריות על תחום הבטיחות והגהות, תחום התשתיות ובטיחות העבודה בתחומי הרשות המקומית

6.אחריות לאכיפת חוק התכנון והבנייה בהתאם לדין בתיאום מול הועדה המקומית.

7.אחריות לתכנון, לפיתוח ולפיקוח על ביצוע של עבודות פיתוח ועבודות ציבוריות הקשורות בפיתוח התשתיות השונות ברשות המקומית כגון: ביוב ותיעול, תחבורה ותנועה, תאורה ומאור, תקשורת, גנים ציבוריים, בנייה ציבורית וכד' המבוצעות ע"י עובדי המועצה וקבלנים, ואישורם.

8.ליווי הועדה המקומית לתכנון ובנייה ביזום וקידום תכניות מתאר ותוכניות מפורטות, לאישורן וישומן.

9.  אחריות להכנת מכרזים ולפיקוח על תהליכי התקשרות עם ספקים וקבלנים בתחום עבודות תשתית הרשות המקומית ולתחזוקתן.

10. אחריות לאיתור מבנים מסוכנים, לקביעת מצב יציבותם ולפעילות המתבקשת כתוצאה מהכרזת מבנה כמסוכן.

11.אחריות לניהול ופיקוח על פעילויות של היחידות השונות שבאחריות מהנדס הרשות המקומית ולמעקב אחר פעילויות אלו. מתן הנחיות הנדסיות מקצועיות למדור התחזוקה הטכנית.

12.הצגת תקציב יחידת ההנדסה לקראת כל שנת עבודה (בהתאם לתכנית העבודה), והגשת התקציב לאישור הגורמים המתאימים. ליווי וקידום גיוס תקציבים מרשויות ומשרדי ממשלה. הכנת מסמכים נדרשים לאישור התקציבים ברשויות השונות.

13.שותף בפורום מנהלי מחלקות ובצוות הניהול של המועצה.

14.  ביצוע מטלות נוספות בתחום הרחב של העיסוק.

דרישות המשרה

השכלה :

מהנדס רשוי (B.S.C) בהנדסה אזרחית או אדריכל רשוי לפי חוק המהנדסים והאדריכלים.

רצויות השתלמויות בחוקי התכנון והבנייה במינהל ציבורי, בשלטון מקומי וכד'.

ניסיון מקצועי

ניסיון וידע מקצועי מוכח ומוצלח כמהנדס מועצה או מהנדס בארגון דומה  של 3 שנים לפחות, בעל ניסיון בהנדסה עירונית ובניהול צוות עובדים טכני ומנהלי.

כישורים אישיים :אמינות, יצירתיות, יזמה, קפדנות בביצוע, ערנות, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת תיאום ופיקוח וסמכותיות.

דרישות תפקיד מיוחדות:

נשיאה באחריות, כושר התמדה, עמידה בלחץ זמן, נכונות לעבודה בשעות בלתי שגרתיות ותחת לחץ, יכולת עבודה עם קהל, שעות נוספות ונסיעות בתפקיד.

ידיעת השפה העברית על בוריה, כושר התבטאות בכתב ובע"פ.

יכולת עבודה עם גופי פנים וחוץ כולל ייצוג הרשות המקומית בפני גופים ממלכתיים ופרטיים.

יכולת עבודה בצוות, כישורי ניהול עובדים מקצועיים ובלתי מקצועיים, יחסי אנוש מעולים.

בעל רשיון נהיגה.

טופס הגשת מועמדות, ניתן לקבל אצל מזכירת לשכת מנכ"ל המועצה, טל' 08-8545671 או להוריד מקישור זה.

תאריך הגשה אחרון במזכירות לשכת מנכ"ל במסירה ידנית 15/12/16 בשעות העבודה המקובלות