הודעה על כוונה להתקשר בפטור ממכרז-ספק יחיד

14/11/2017

המועצה המקומית גן יבנה מודיעה בזאת על כוונתה להתקשר בפטור ממכרז – ספק יחיד להפעלת תכנית "השמיים ללא גבול-יזמות חלל"

1. בהתאם לסעיף 3(4) לתוספת הרביעית לצו המועצות המקומיות, התשי"א-1950 המועצה המקומית גן יבנה, מודיעה בזאת כי בכוונתה להתקשר עם עמותת תעשיידע- תעשייה למען חינוך מתקדם, לצורך הפעלת תכנית "השמיים ללא גבול-יזמות חלל" בבתי ספר בתחומה (להלן: "השירות").

2. בהתאם להמלצת הגורמים המקצועיים במועצה, עמותת תעשיידע הינה היחידה המסוגלת לתת את השירות והפעלת תכנית ייחודית זו.

3. אדם ו/או תאגיד הסבורים כי קיים ספק/נותן שירות אחר המסוגל ו/או מעוניין לבצע את השירות, רשאים לפנות למועצה בנושא בכתב

לא יאוחר מיום 27/11/17 שעה 14:00 בצהריים ללשכת מנכ"ל המועצה ברחוב הרצל 1 גן יבנה.

4. הפניות יועברו בכתב בלבד, באמצעות הפקס: 08-8574566 ו/או בדואר אלקטרוני: dinaco@gan-yavne.co.il .

יש לוודא קבלת הפניה בטלפון 08-8545671.

5. לכל פניה יש לצרף את פרטיו המלאים של הפונה, פרטי ההתקשרות עמו וכן את פרטיו של נותן השירות האחר בצירוף אסמכתאות התומכות בטענות הנטענות בפנייה.