חלום שהתגשם!!!

4/07/2017
חלום שהתגשם!!! (הגדל)

טקס חנוכת מרכז הפיס לספורט ונופש גן יבנה, התקיים ב-13 ביוני במעמד יו"ר מפעל הפיס אלוף (מיל') עוזי דיין וראש המועצה המקומית גן יבנה מר דרור אהרון.

בהקמת מרכז הספורט והנופש של גן יבנה הושקעו 26 מליון שקלים, שמקורם בתקצוב עצמי של הרשות המקומית אשר השכילה להכיר בצורך של התושבים במרכז עשיר ופעיל, מתוכם 10.5 מליון שקלים שמקורם באמות המידה של מפעל הפיס.

המרכז כולל מבנה מקורה ובו בריכה חצי אולימפית ובריכת פעוטות, סאונות, חדר כושר מדוגם, אולם חוגים, אולם ספינינג, מדשאות מוצללות ועוד. שטחו של המבנה

המתחם משתרע על 6500 מטרים רבועים, מתוכם מבונים כ-2300 מ"ר, לא כולל הרחבות שיבוצעו בעתיד בהתאם לצורך.

על התכנון הופקד משרד האדריכלים V5. הבנייה בוצעה על ידי  חברת "י. לרר הנדסה בע"מ".

המתחם ייחודי לא רק במכלוליו ובציוד המקצועי שהוא כולל, אלא גם ברמת הנגשה ניכרת לנכים, לרבות הבריכה עצמה שכוללת אמצעי הורדה הידראוליים למים ושאר אמצעים.

המתחם שהחל לפעול ב-1 ביוני, כבר מונה כ-1,800 מנויים מסוגים שונים.

אלוף (מיל') עוזי דיין יו"ר הפיס אמר, כי תענוג להגיע למועצה שיודעת לעזור לעצמה , לדבריו, ראש המועצה וחברי המועצה יודעים לממש בצורה יעילה את מענקי הפיס. לדברי דיין מפעל הפיס הקצה משנת 2,000 כ – 66.5 מיליון ₪ לגן יבנה למיזמים בתחומי החינוך, ספורט, ונוער.

לטופס ההרשמה לחצו כאן

בפייסבוק חפשו:       Gym - מרכז ספורט ונופש גן יבנה