ב-2018 המועצה לא תעלה את תעריפי הארנונה

4/07/2017
ב-2018 המועצה לא תעלה את תעריפי הארנונה (הגדל)

ביום חמישי האחרון דנה מליאת מועצת גן-יבנה בצו המסים שיחול בשנת 2018. ההחלטה שקידם ראש המועצה: לא להעלות את תעריפי הארנונה ביחס לשנת 2017.

ביום חמישי האחרון כינס ראש מועצת גן יבנה דרור אהרון, ישיבת מליאה שלא מן המניין כדי לדון בצו המסים לשנת 2018.

ברוב של שישה מחברי המועצה מול שניים, הוחלט שלא להעלות את תעריפי הארנונה לשנת 2018 ביחס לתעריפי 2017.

בדברי ההסבר שלו הבהיר ראש המועצה כי הארנונה בגן יבנה ממשיכה להיות בין  הנמוכות באיזור ובסביבה. מזה שלוש רצופות שהמועצה לא מעלה את תעריפי הארנונה, וזאת במטרה להקל על התושבים.

משרד הפנים מחיל על כלל הרשויות בארץ העלאה אוטומטית, שתעמוד על כ-2.18%. לפיכך לא ראה ראש מועצת גן יבנה לנכון להביא לאישור של העלאה חריגה מעבר להעלאת "הטייס האוטומטי" כהגדרתה.

דרור אהרון ראש מועצת גן יבנה: "אנו קשובים  לצורכי הציבור. אני מברך על אישור צו המסים לשנת 2018 מבלי שהמועצה תידרש להעלאה חריגה כלשהיא".

לעיון בצו הארנונה לשנת 2018 הקליקו כאן