הסדרי תנועה, חניה וכניסה בחג ישוב 25.5.17

לקראת אירוע 'חג ישוב' ביום חמישי 25.5.17 אנו מבקשים לעדכן אתכם בהסדרי התנועה, החניה והכניסה, וכן בהנגשת האירוע לנכים ובעלי צרכים מיוחדים:

תנועה - באישור משטרת ישראל, החל מהשעה 16:30 ייסגר רחוב דרך קנדה מפינת יהודה עמיחי ועד פינת החרוב.

חניה - לרשותכם הוכשרה חניה ראשית כולל חניות נכים (לבעלי תו נכה על הרכב) בצד המערבי של מגרש הכדורגל (כניסה מרח' המגינים ומרח' יהודה עמיחי). ניתן לחנות גם ברחובות הסמוכים למגרש ובחניון הקניון.

כניסה רגלית למגרש - מרחוב המגינים ומרחוב יהודה עמיחי.  נקודת ילדים אובדים, תמוקם במתחם יחידת הנוער (שלט יוצב במקום לנוחותכם).

בנוסף נבקש להפנות תשומת לבכם להנחיות המשטרה:
* הכניסה לאירועים מותנית בבדיקה ביטחונית.
* לא תותר הכנסת אופניים רגילים או ממונעים.
* חל איסור על הכנסת אלכוהול ובקבוקי זכוכית.
* חל איסור על הכנסת בעלי חיים.

הנגשה לנכים ובעלי צרכים מיוחדים:

הוגדרו מקומות ישיבה לבעלי צרכים מיוחדים באזור המופעים. בתורים במתחמי המזון והפעילויות תינתן קדימות בהצגת צמידים מזהים. קבלת צמידים

במזכירות המתנ"ס בשעות הפעילות  ובשטח האירוע. תא שירותים מונגש, המיועדים לאנשים עם מוגבלות יוצב בסמוך לחניה.

מתנדבי זיקה ישמחו לעמוד לרשותכם.

מאחלים לכולם חג ישוב שמח ומחכים לכם בהתרגשות במגרש!
שלכם, המועצה המקומית גן יבנה, מתנ"ס גן יבנה ומתנדבי תכנית זיקה