חילופי פיקוד

27/12/2016
חילופי פיקוד (הגדל)

ביום רביעי האחרון נפגש ראש המועצה המקומית גן יבנה דרור אהרון, עם מפקד נקודת גן יבנה הנכנס, רב-פקד חיים חן, ונפרד מעל מפקד התחנה היוצא, רפ"ק ששי בצון, שהתמנה למפקד משל"ט דרום של המשטרה.

במהלך הפגישה הודה ראש המועצה לרפ"ק בצון בחום, והעניק לו מגן הוקרה בשם המועצה המקומית גן יבנה, חברי המועצה ועובדיה.

"תמיד תיזכר כמפקד הראשון של נקודת המשטרה בגן יבנה, שהקמנו יחד. עברנו יחדיו אירועים קהילתיים גדולים ומשמחים, ועברנו יחד מצבי חירום וסבבים בטחוניים", ציין ראש המועצה.

רפ"ק בצון ציין בהתרגשות כי גן יבנה היא בית שני עבורו. "זה מקום מיוחד. שיתופי הפעולה עם הרשות ותושביה, שחלקם היו לי לחברים אישיים, ראויים לציון מיוחד. עבודת המשטרה בגן יבנה נתרמה רבות בזכות שיתוף הפעולה ההדוק, האכפתיות והאוזן הקשבת מצד ראש הרשות וצוותו".

מפקד משטרת גן יבנה הנכנס, רב פקד חיים חן, הוא תושב גן יבנה. בתפקידו האחרון שימש כקצין אגף מבצעים, כך שהיכרותו עם גן יבנה מקצועית ורחבה.

לאחר שראש המועצה איחל לרפ"ק חן הצלחה, הוסיף וציין שהמועצה והמשטרה פועלות יחד להעניק שירות איכותי מקצועי ויעיל לתושבים, בו נודע משקל רב לתחושת הביטחון האישי והציבורי.

בתוך כך הודה ראש המועצה גם למפקד השיטור הקהילתי בצלאל בסל שנכח בפגישה, ואיחל המשך  שנות שירות רבות וטובות בגן יבנה, הובלת יוזמות קהילתיות ופעילות רבה לישוב וגישור סכסוכים.

ראש המועצה סיכם: "בשנת 2017 נשים דגש רב על קידום מיזם השיטור העירוני, שעל צירופנו אליו הודיענו השר לבטחון פנים. אנו נמשיך לפעול מול המשרד לבט"פ וראשי משטרת ישראל, כדי לקדם את שירותי המשטרה והמשמר האזרחי בגן יבנה"