שריפה בבית נמנעה

27/11/2016
שריפה בבית נמנעה (הגדל)

במסגרת סיורי השמירה שמפעילה המועצה המקומית גן-יבנה, הבחינו סיירי הצהריים בעשן מכיוון בית ברחוב יוסף יבנאי.

הסיירים שגילו שמקור העשן בשריפה בחצר, אך דיירי הבית אינם, מיהרו לדווח למוקד העירוני.

הסיירים הונחו להישאר במקום, להמשיך בדיווח ולמנוע הגעת ילדים, שנצפו בינתיים באמצעות מצלמות האבטחה של הרשות, עושים דרכם מבתי הספר סמוכים.

כבאית, ניידת משטרה ואמבולנס הגיעו לאתר.

במקביל הוזעק הפיקוח העירוני לתגבר את הכוחות ולסייע בחסימת הרחוב לתנועת רכבים והולכי רגל בהנחיית המשטרה, עד לסיום הטיפול באירוע וכיבוי האש בסביבות השעה 13:30.

מן המועצה המקומית גן יבנה נמסר: "זמינות סיירי האבטחה  בשטח ועירנותם, הביאה לזיהוי שריפה שבנקל יכלה להתפשט לבית או לחצרות ובתים סמוכים. השימוש בניידות האבטחה והפיקוח ככח זיהוי, דיווח ותגובה מיידים לרשות ולכוחות הצלה במידת הצורך, מוכיחים עצמם פעם אחר פעם. כך גם לגבי שימוש במצלמות למעקב בזמן  אמת אחר המתרחש במקום אירוע וסביבתו".