לקראת פתיחת שנת הלימודים

25/08/2016
לקראת פתיחת  שנת הלימודים (הגדל)

עונת חידוש ושיקום כלל המתקנים במרחב הציבורי מתבצע בגן יבנה בחודשי הקיץ.

בין העבודות הנמצאות בעיצומן לטיפול בתשתיות הספורט - עבודות נמרצות לחידוש מגרש הכדורגל המרכזי.

עבודות לשיקום קיץ של מגרש הכדורגל המרכזי של גן יבנה נמצאות בעיצומן.

השבוע פתחה מחלקת שפ"ע בעבודות המחויבות לביצוע בכל מגרש תקני בו מתקיימת פעילות כדורגל חוגית ותחרותית של התאחדות הכדורגל הארצית.

התכנית מפרטת את העבודות שיש לבצע בהתאם לעונות השנה. אלו, כאמור, משתנות בין חורף לקיץ.

עבודות הקיץ שהחלו היום, כוללות קרקוף של המדשאה, אוורור של הקרקע, הטמנת חומרי דישון עונתיים, מילוי חול לפילוס המגרש, בדיקה, כוונון ותיקון של מערכות ההמטרה.

בהמשך השנה, בחודשים אוקטובר נובמבר יבוצעו גם תהליכי שזרוע דשא חורפי.

על ביצוע העבודות מפקחת  חברת "דשא גן בע"מ" ששירותיה נשכרים מטעם המועצה.

מנהל מחלקת שפ"ע חיים אדרי מבהיר כי מדובר בהשקעה כספית ניכרת של כ-75 אלף שקלים: "כשמתייחסים לאחזקת מגרשים במתקני ספורט הכוונה אינה רק להשבת המראה הירוק למדשאה ו"הארתה" מחדש אחרי עונת המשחקים, אלא לפעילות שתכליתה בראש ובראשונה הבטחת תקינות המגרש ובטיחותם של השחקנים הצעירים ".