תכנית אירועי קיץ לוהטת במיוחד - מבוססת תושבים

14/07/2016
תכנית אירועי קיץ לוהטת במיוחד - מבוססת תושבים (הגדל)

החופש הגדול הוא אחת התקופות המורכבות ומעוררות ההתחבטויות. הורים מבקשים להעסיק את ילדיהם ולהבטיח שייהנו מפעילות איכותית במסגרות טובות, בעלות סבירה.

מבוגרים מחפשים חלופות בילוי ובני נוער מחפשים תעסוקה לשעות הפנאי היתירות שנוצרו להם, ביום ובלילה.

מועצת גן יבנה יזמה השנה תכנית קיץ מרעננת במיוחד שעונה על כל השאלות הללו. הביצוע – על ידי חיבור למתנ"ס גן יבנה, יחידת הנוער, מחלקת הספורט ואגפי הגיל הרך והתרבות התורנית, כאשר רוב הפעילויות שנבחרו בקפידה מוצע חינם או בסבסוד משמעותי.

אלא שלכל אלו נקודת ייחוד משמעותית: "בהפקת  פעילויות התוכן המשמעותיות בחרנו לשתף תושבים וגורמים מתוך הקהילה", מסבירה אורית גוטמן מנהלת מתנ"ס גן יבנה.

בינהם מיזם "סינמה קיץ למבוגרים"  במסגרתו יוקרנו בימי שלישי בבוקר סרטי קולנוע זרים איכותיים, עליהם תרצה המפיקה איריס חליפה;

מסיבת קיץ למבוגרים בני 30 ומעלה – מאורגנת על ידי תושבת נוספת, אתי גוטמן;

מסיבת בריכה למשפחות לילדים עם צרכים מיוחדים, מאורגנת על ידי אמהות מייסדות קבוצת מנהיגות ההורים;

הרצאה על גבולות בחינוך ילדים בכלל ובקיץ בפרט – תועבר על ידי שירי בכר, מדריכת הורים ומרצה, נמנית על צוות מומחיות YNET בשיתוף עם השוטר הקהילתי שידון בגבולות, ונדליזם, הקמות רעש ועוד;

במסגרת פרוייקט סיום קורס יוגה וקיימות שקיימה השנה המועצה בתמיכת המשרד להגנת הסביבה, הבוגרים אחראים להפקת אירוע קהילה סביבתי שיכלול הפעלת יוגה, דוכני הסברה והפעלה בנושא קיימות ושלל הפתעות מדליקות;

לקראת סיום הקיץ יתקיים ערב להעלאת המודעות לאלרגיות מזון –שיתקיים בשילוב הרצאת פרופ' עמוס רולידר ומרתון סנדאפיסטים ידועים. גם אירוע זה ביוזמת תושבת הישוב.

לכל אלו מתווספות הפעלות ספורט עממי ואתגרי רבות, מופעים אטרקטיביים, הצגות ילדים שיוצאות אל השכונות ועוד.

להורדת התכניה המפורטת הקליקו כאן