בשורה לחובבי האקסטרים

14/07/2016
בשורה לחובבי האקסטרים (הגדל)

בעקבות הצלחת מתחם הסקייטפארק של גן יבנה – המועצה תשקיע כחצי מליון שקלים בהכפלת שטחו.

לפני כשלוש שנים הקימה המועצה המקומית גן יבנה מתחם בנוי  לרכיבה אתגרית באופניים, גלגיליות וסקייטבורדים.

מיום שהוקם, מושך אליו המתחם  רוכבים מהישוב ומחוצה לו. אלו מגיעים לא רק בשעות היום, אלא גם,  ובעיקר - בשעות הלילה.

לאחרונה אושרה בקשת המועצה מקרן המתקנים של הטוטו, לקבל תקציב נוסף, בהיקף של כחצי מליון שקלים, שיאפשר להרחיב את המתחם האטרקטיבי.

בזכות התקציב שאושר, יוכפל שטח ההחלקה לכ-1500 מ"ר.  תאורת הצפה גבוהה תגביר את שימושיות המתחם בשעות הלילה.

בנוסף יבוצעו ריצוף ופיתוח סביבתי וגדרות בהיקף המתחם.  אלמנטים אתגריים נוספים יבוצעו ככל שיווצרו יתרות כספיות.

קבלן מבצע בשירות המועצה החל בעבודות בשבוע שעבר. הקבלן הונחה להתחיל באזור המרוחק מהמתחם הקיים, כדי לצמצם למינימום את ההפרעה למשתמשים הרבים בחופשת הקיץ. העבודות צפויות להימשך כחודשיים.

***

במקביל החלה המועצה לקדם תכנית לביצוע שני מגרשי כדור-עף חופים: בגב מועדון הנוער "הנקודה" ובמסגרת פארק ישובי שמינהל מקרקעי ישראל יבצע באזור השכונה הצפונית.

ביצוע מגרשים אלו מקודם בתיאום מחלקת הספורט ומחלקת ההנדסה במועצה, כחלק מתכנית שנתית להרחבת המתקנים והאמצעים לספורט עממי במרחב הציבורי בגן יבנה.