אושרו תב"רים בהיקף כולל של 700 אלף שקלים

14/07/2016
אושרו תב"רים בהיקף כולל של 700 אלף שקלים (הגדל)

בישיבת מליאת מועצת גן יבנה האחרונה אושרו תקציבים בלתי רגילים בסכום מצטבר של 700 אלף שקלים.

480 אלף שקלים מתוכם מיועדים לרכישת מחשבים חדשים לבתי הספר וכניסה לתכנית תקשוב בגישת ענן חינוכי.

120 אלף שקלים ייועדו לשיפור תשתיות ומבנים של מוסדות חינוך.

ביה"ס הממ"ד סיני, בתחומו המבנים הוותיקים ביותר, יצוייד במערכת התרעה מפני רעידת אדמה.

להגברת הבטיחות בדרכים  אושרו שני תקציבים בלתי רגילים: 52 אלף שקלים לפעולות כלליות, המבוצעות על ידי המועצה בתמיכת הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים.

60 אלף שקלים יוקצו לתכנון שינוי והסדרי תנועה בכיכר הכניסה לגן יבנה מכיוון כביש 4.

התקציבים אושרו לאחר סקירת ראש המועצה באוזני הנוכחים אודות פתיחת אירועי הקיץ במסיבת רחוב בהשתתפות מאות בני נוער, יריד תעסוקה, השקעה של 550 אלף שקלים בחידוש 13 גנים ציבוריים ומגרשי מיני פיץ', התחלת עבודות להכפלת שטח הסקייטפארק, אישור הקמת שני מגרשי כדורעף חופים, אישור משרד התחבורה לכיכר נוספת בדרך ירושלים/יהודה, התקדמות עבודות פיתוח נרחבות ברחוב צה"ל, יציאה לתכנית אב ישובית לספורט ועוד.

דרור אהרון ראש המועצה: "מערכת החינוך תמיד בראש סולם העדיפויות. מכאן התקציבים שאנו מגייסים ומשקיעים בכל המוסדות. לצד זאת אנו פועלים כל העת לחידוש פני הישוב, וככל שהשמיכה התקציבית קצרה מדי – נותנים עדיפות ראשונה לבטיחות התושבים וביטחונם".