בשורה להורים:

24/06/2016
בשורה להורים: (הגדל)

ראש המועצה המקומית גן יבנה דרור אהרון  ומתנס גן יבנה בבשורה להורים: סבסוד קייטנות שיהיו , ככל הנראה, בין הזולות בארץ.

במסגרת בחינה וגיבוש תכניות הקיץ בגן יבנה, הוחלט בחמישי האחרון שהמועצה המקומית גן יבנה תסבסד את  הקייטנות והצהרונים.

לאחר החלטה על היקף הסבסוד, שיגיע למאות אלפי שקלים, ישלמו ההורים על קיטנה שתפעל מ-3 ביולי עד סוף החודש  990 שקלים  לפעילות משעה 7:30 עד 13.00, קרי כ-50 ש"ח ליום בלבד.

קייטנה כולל צהרון עד לשעה 16:00 תעלה להורים 1460 ש"ח - כ-70 שקלים ליום בלבד.

כל הקייטנות מפוקחות ומבוקרות מקצועית/

הנרשמים למסגרת קייטנה וצהרון עד 14 ביוני יהנו מהנחה נוספת של 100 שקלים לצהרון בספטמבר, והנחות נוספות יינתנו ברישום של מספר אחים.

***

עקב ההצלחה בשנים קודמות תיפתח בגן יבנה גם בתי הספר של הקיץ בשיתוף משרד החינוך למען  תלמידי כיתות    א-ב, בעלות של 300 שקלים בלבד.

בנוסף תיפתח קייטנה בשיתוף רוטרי והמחלקה לשירותים חברתיים, לילדי משפחות מטופלות. ההשתתפות בקיטנות אלו לא תהיה כרוכה בתמורה.

דרור אהרון ראש המועצה: "לאחר שבחנו וגיבשנו את תכניות הקיץ קיבלנו החלטה זו שכרוכה בהשקעה של מאות אלפי שקלים. חשוב לנו לספק  פעילות איכותית ומעשירה לילדים, שתאפשר להורים לצאת לעבוד  בנחת. כל זאת  תוך הבנת המצב הכלכלי , במחיר שווה לכל כיס".