גן יבנה

15/04/2016
גן יבנה (הגדל)

הוקרה למועצה המקומית גן יבנה על הישגים מרשימים בשיעורי גיוס ושירות צבאי משמעותי.

ראש אגף כח אדם (אכ"א) האלוף חגי טופולנסקי, העניק תעודת הוקרה לדרור אהרון ראש המועצה המקומית גן יבנה ולחבר המועצה מחזיק תיק הנוער והספורט אילן רביבו.

תעודת ההוקרה ניתנה על הישגים מרשימים בשיעורי גיוס ושירות צבאי משמעותי, הממקמים את גן יבנה במקום התשיעי בגיוס גברים מבין המועצות המקומיות והאיזוריות בארץ.

תעודת ההוקרה הוענקה במסגרת כנס ראשי רשויות ומועצות, נציגי שלטון מקומי, ראש אגף כח אדם בצה"ל ובכירי האגף בבסיס קליטה ומיון מיטב בתל השומר, שהתקיים ביום רביעי האחרון (30.3.16) במטרה לבחון מתכונות לשיתופי פעולה, לעודד את השיח בין הרשויות לצבא ולבחון יחד כיצד לחזק ולייעל את שילוב הזרועות בין צה"ל לרשויות השונות.

" לאורך כל השנה אנו מצויים בשיתוף פעולה שוטף עם צה"ל. אנו מייחסים חשיבות רבה להגברת מודעות ומוטיבציה בקרב בוגרינו לשרת שירות משמעותי בצבא. לכן איננו חוסכים במשאבים ברמת מערכות החינוך הפורמלי והבלתי-פורמלי בגן יבנה כדי לממן תכניות הכנה לצה"ל", מציין דרור אהרון.

"זו הסיבה לדרישתנו הבלתי מתפשרת שתלמידי גן יבנה יוכלו להשתתף בתכנית ה"מסע הישראלי" והגדנ"ע, חרף מגבלות תקציב. נתונים אלה הם ההוכחה שמאמצינו נושאים פירות" - מסכם ראש המועצה.