מצטיינים בחינוך

מצטיינים בחינוך (הגדל)

אורט ע"ש נעמי שמר זוכה פרס החינוך של

רשת אורט לשנת הלימודים תשע"ו

"בית הספר אורט ע"ש נעמי שמר עבר במהלך השנים מבית ספר צומח לבית הספר מוביל מצוינות הן בתחום הפדגוגי והן בתחום הערכי –חברתי" - כך הציגה הגב' אוסנת חכמון, מנהלת המחלקה למצוינות ברשת אורט ישראל את התיכון בגן יבנה , בטקס חלוקת פרסי חינוך של רשת אורט את נימוקי ועדת הפרס.

"בבית הספר שוררת אוירה לימודית המעודדת למידה למצוינות, תוך מתן מענה לשונות בין התלמידים. צוות בית הספר רתום לעשייה חינוכית מקיפה, הנהלת בית הספר מקדמת ומובילה את החינוך הטכנולוגי –מדעי ומעודדת לחדשנות וליצירתיות. בית הספר מקדם באופן מרשים את רוח ההתנדבות והנתינה בקרב תלמידיו ומוריו"

הפעילות העניפה והמגוונת בתחום החינוך הערכי חברתי יישומן של אסטרטגיות פדגוגיות המותאמת לאוכלוסיית התלמידים , היחס האישי לכל תלמיד ומורה בבית הספר, ייחודיות השילוב והתמיכה במורים חדשים , אקלים בית הספר התומך והחם  כל אלו ראויים למלוא הערכה וההוקרה".

את הפרס  העניקו ראש המועצה, מר דרור אהרון, והגב' תימורה שירי ,סמנכ"ל חינוך ותפעול.

מנהלות בית הספר פנינה גלס ורינה ניצן הוסיפו שהפרס הוענק בזכות עבודה משותפת של מורים תלמידים והורים,  שפועלים יחדיו למען העשייה החינוכית-ערכית בבית הספר .

באותו טקס הוענק אות המורה המצטיין לגב' בל חסידים, רכזת חברתית בתיכון אורט ע"ש יצחק רבין בגן יבנה