השלמת תשתיות בדרך קנדה

3/03/2016
השלמת תשתיות בדרך קנדה (הגדל)

המועצה המקומית גן יבנה ממשיכה במאמציה להשלים פערי תשתיות.

לקראת שנת 2016 החליט ראש המועצה דרור אהרון להאיץ עבודות שיביאו ל"ישור קו" ברמת תשתיות הישוב.

מתוך רשימת פרוייקטים מוצעים שהגיש מהנדס המועצה, נבחרה השלמת דרך קנדה כמיזם הראשון לביצוע לשנת העבודה הנוכחית, היות ש תשתיות האזור היה מפותחות חלקית בשל ריבוי בעלויות, בנייה ואיכלוס משך מספר רב של שנים.

בשבוע שעבר החל הקבלן המבצע מטעם המועצה "גני בר עפר ופיתוח נוף בע"מ" בביצוע עבודות, שכוללות ריבוד של הכביש וביצוע מדרכות לאורך מקטע בן כ-250 מטרים.

העבודות נאמדות בכ-400 אלף שקלים.

ממחלקת ההנדסה נמסר שהעבודות צפויות להימשך כחודשיים, וכי הקבלן הונחה לקצר בזמני העבודות ככל האפשר ולסיימן לפני פסח, כדי לצמצם למינימום את חוסר הנוחות לתושבים.

***

בסוף השבוע האחרון החלו במקביל עבודות לביצוע מדרכות לאורך הרחובות "מגינים" ו"לח"י" בהיקפו של מתחם מגורים חדש.

העבודות מתבצעות בתוקף הסכם פיתוח בין המועצה המקומית גן יבנה לחברת "סרגל".

דרור אהרון ראש המועצה: "חשוב לנו לשמור על קו פיתוח אחראי, בביצוע תשתיות ציבוריות שמבוצעות על ידינו, קל וחומר בעבודות שמבצעים קבלנים בתוקף הסכמי פיתוח בין המועצה המקומית לבין יזמים. מחלקת ההנדסה הונחתה לבצע תהליכי בקרה ופיקוח קפדניים, ולוודא שתבוצע עבודה באיכות וללא פשרות".