מאמאנור - אלופות אחת אחת

8/01/2016
מאמאנור - אלופות אחת אחת (הגדל)

מאמנור – אלופות אחת אחת

שלוש שנים בלבד אחרי לאחר הכנסת תחום הכדורשת לגן יבנה והקמת ליגת האמהות בבתי הספר, דורגה קבוצת "מאמנור" המיוחסת לביה"ס היסודי "אהוד מנור", במקום הראשון בטורניר הכדורשת בספורטיאדה ה-35 באילת.

ביום ראשון השבוע הוזמנו חברות הקבוצה למפגש הוקרה במעמד ראש המועצה דרור אהרון וחבר המועצה אילן רביבו, מחזיק תיק הנוער והספורט.

השתתפו במפגש גם מנהלת בית הספר איריס הראל צוקרמן, יו"ר הנהגת ההורים אפרת דנן, מנהלת המתנ"ס אורית גוטמן, מנהלת מחלקת הספורט מיכל שלומי שגם היא חברה בקבוצה, ויו"ר מאמאנט גן יבנה אורלי נחושתי.

לאות הוקרה למשתתפות, ראש המועצה חילק למשתתפות אימוניות בוורוד, צבע תואם לתלבושת הייצוגית שלהן.

"הצבתן את גן יבנה על מפת הכדורשת, ואנחנו מצאנו לנכון להוקיר אותן ולברך על הזכייה. הפעילות שלכן לא מסתכמת בספורט בלבד, ומכאן החוזקה והעוצמה האמיתית שלכן – בתרומה לקהילה, בעשייה חברתית. לא רק הילדים שלכן גאים בכן, גם אנו במועצה", אמר להן ראש המועצה.

המשתתפות החזירו בהענקת גביע ובתודות חמות על הקמת "מאמאנט" בגן יבנה.

"זו אבן שואבת לפעילות", ציינו. "הפכנו למשפחה לכל דבר ועניין בזכות הפעילות אותה הביאה ועודדה המועצה המקומית".

המשתתפות שהודו לנציגי המועצה והמתנ"ס הוסיפו ועדכנו שנרשמו כקבוצה גם לליגת הכדורשת הארצית, שם הן נקראות "קבוצת איילות". ראש המועצה אמר בתגובה: "גם כאן אין לנו ספק שנשמע עליכן בנות "מאמאנט" ושתתבלטו מהר מאד ותגיעו להישגים בקנה מידה ארצי".