תודה ובהצלחה

תודה ובהצלחה (הגדל)

ראש מועצת גן יבנה דרור אהרון, נפרד מקצינת הנפה ורשויות לכיש במחוז הדרום בפיקוד העורף, סרן ליטל פרץ כהן: "שיתופי הפעולה בין המועצה המקומית לפיקוד העורף עלו בכמה דרגות, במידה רבה בזכות קצינת הרשויות. עזרתה בהכנת הרשות בשיגרה, תרמה רבות לכושר ההתמודדות בזמן אמת".

לאחר שלוש שנים כקצינת נפה ורשויות לכיש במחוז הדרום, פיקוד העורף, מסיימת סרן ליטל פרץ כהן את תפקידה, תמתנה למד"רית בה"ד 16 ומקודמת לדרגת רב-סרן.

במסגרת תפקידה ליוותה מקרוב את הרשויות בגזרת לכיש - אשדוד, אשקלון, קריית גת, קריית מלאכי, גן יבנה, בני עי"ש, לכיש, שפיר, יואב, באר טוביה וחוף אשקלון.

במהלך השנים בהן שימשה בתפקיד היתה אחראית בשגרה לביצוע אימונים מול הרשויות, תרגילים שוטפים, ביקורות, הכשרות ממוני הג"א והדרכות, ובימי חירום – בהסלמות מאז "עופרת יצוקה" ובמבצעים "עמוד ענן" ו"צוק איתן".

את סרן פרץ כהן תחליף סגן נופר מנצוריאן, בתפקידה כקצינת רשויות.

ביום חמישי האחרון נועדה עם ראש מועצת גן יבנה דרור אהרון לו אמרה: "זו הייתה זכות עבורי ללוות את המרחב האזרחי בגזרת לכיש בכלל ובגן יבנה בפרט במוכנות למצבי החירום השונים. גן יבנה היתה לרשות שערוכה ברמה גבוהה מאד לחירום, מאותגרת ואף מנוסה, שמהווה מודל ודוגמא לרשויות אחרות כיצד להתמודד עם מצבי החירום ותרחישי המלחמה".

דרור אהרון הודה לסרן פרץ כהן בשם המועצה המקומית: "העבודה השוטפת בשיגרה ובחירום למולך, למול מפקד הנפה ומפקד המחוז הפיחו בנו תחושת שותפות וגב חזק. יחד למדנו כיצד לסנכרן מערכות בזמני החירום ובעתות הבטחוניות שידענו וככל הנראה עוד נדע. על כל תודתנו ואיחולינו להצלחה בתפקיד החדש".