לראשונה בגן יבנה -

לראשונה בגן יבנה - (הגדל)

ביום חמישי 1/10/15, חול המועד סוכות תשע"ו,  בשעה 20:00 תתקיים לראשונה בגן יבנה חגיגת זמר ומחול ישראלי בהשתתפות 8 להקות מחול מכל רחבי הארץ.

על היוזמה לאירוע אמונה להקת המחול "רוקדים גן יבנה"  בשיתוף מועצה מקומית גן יבנה, מחלקת החינוך והמתנ"ס.

הלהקות שתגענה לגן יבנה מכל רחבי ישראל הן 'הילולים – אדר כרמים' ממזכרת בתיה, 'הורה הרצליה', 'הדודאים' פרדס חנה כרכור , הוד השרון , 'אלון יזרעאל' מהעמק , 'עוטף עזה' ו'ותיקי צוותא יזרעאל' .

כחלק מהחגיגה והפנינג המחולות ייערך יריד מכירות של אומני גן יבנה והאזור ברחבת המתנ"ס. ביריד יוצגו דוכני תכשיטים, טקסטיל לבית, אקססוריז, בגדי מעצבים, מוצרי עץ, ייעוץ נומורולגי אישי, משחקי חשיבה לכל המשפחה, מוצרי זכוכית, קריאה בקלפי טארות וקלפי מסרים, קליעת צמות ומוצרי אלוורה.

כמו כן, יוצב דוכן גינון קהילתי וייחודי של בוגרי קורס 'משפחות ירוקות' הראשון, שפועל בתמיכת מועצת גן יבנה ומשרד איכות הסביבה. בדוכן תתאפשר החלפה חינם של שתילי חסה רכים, דוגמאות מצע גרוס לחיפוי אדמה, זרעים, שתילים שונים, סוקולנטים וייחורים. כל שהתושבים נדרשים לעשות הוא להביא מתוצרת הגינה הפרטית  ולהחליף בתמורה ובאהבה עם אחרים ובחינם!

בתום ההופעה, בשעה 21:30,  תערך הרקדה אל תוך הלילה ברחבת המתנ"ס. ההרקדה פתוחה ללא עלות לקהל אוהב שירי ארץ ישראל וריקודי עם.

להקת המחול  " רוקדים גן – יבנה " פועלת כשש שנים ומונה 26 רקדנים בגילאי 30 ומעלה.  כוריאוגרף הלהקה זאב קרן.

בשנים האחרונות הופיעה הלהקה ברחבי העולם בפסטיבלי מחול בין לאומיים בפולין, רומניה ,פראג ,מקדוניה , סלובקיה ובפסטיבלים בארץ כמו פסטיבל כרמיאל , "חלב ודבש" בנהלל ו"אורות המחול" בדימונה.                           בקיץ האחרון הופיעה הלהקה בפסטיבל בסאן ג'ובאני רוטנדו באיטליה וקצרה הצלחות רבות.

בכירי להקת "רוקדים גן יבנה" קוראים לציבור: "בואו להיות חלק מחגיגת המחולות הישראליים עם טובי הרקדנים והלהקות מרחבי הארץ כאן, אצלנו, בגן יבנה. אין דרך מתאימה יותר לחגוג בסוכות, כאן ליד הבית".

כרטיסים בעלות סמלית של 25 ₪ ניתן לרכוש במתנ"ס גן יבנה. מומלץ להזדרז להבטיח מקומות לנוכח הגבלה במספר המקומות.