מינוי חדש

31/07/2015
מינוי חדש (הגדל)

מינוי חדש בתחום התרבות התורנית – אושרי טובי מונה לרכז תרבות תורנית במתנ"ס גן יבנה.

לא מעט דובר על רב-גווניותה של החברה הישראלית. כך גם בגן יבנה שאוכלוסייתה מורכבת מותיקים וחדשים, עולים וישראלים, צעירים ומבוגרים, חילונים ודתיים – מעין בבואה של מדינת ישראל.

ברוח תפישת הצורך בקיום פעילות יזומה לקירוב לבבות באמצעות חינוך, הידברות והנחלת ידע,  התמנה בימים אלה רכז חדש לתחום התרבות התורנית: אושרי טובי, בן 31, נשוי + 2 תושב אשדוד.

לאחר שגבר על יותר מ-10 מתמודדים על התפקיד, התקבלה הודעה על מינויו של אושרי טובי לתפקיד במתנ"ס, בכפיפות ובליווי מקצועי של אגף תרבות תורנית במשרד החינוך והחברה למתנ"סים.

טובי עומד לקראת סיום לימודיו לקראת תואר ראשון בחינוך, היסטוריה ומקרא בסמינר הקיבוצים. הוא בוגר ישיבת נווה הרצוג בלימודים מורחבים במגמות לימודי ארץ ישראל וגמרא.

בין תפקידיו הקודמים: ניהול סניף למסגרת לימודים פסיכומטריים, ניהול מקצועי בין מטות למרכז שירות בחברת סלולר, כסוכן ומפיק בסוכנות אמנים ועוד.

ביום חמישי האחרון נועד עם ראש מועצת גן יבנה דרור אהרון ומנהלת המתנ"ס אורית גוטמן לישיבת היכרות.

"תרבות תורנית היא דבר שנוגע לכולנו. היא יוצאת מצורך פנימי שלי", אמר טובי בלהט. "מטרתי לחבר את כולם זה לזה, סביב ערכים של צדק חברתי וחסד. אלו לב לבה של התרבות התורנית בכל התקופות - מהתנ"ך עד לפלמ"ח. זהו החיבור האמיתי בין יהודים ולשם אני שואף", הוא מסכם.

ראש המועצה דרור אהרון תוך שהוא מאחל הצלחה אמר: "נושא התרבות התורנית והפצתה בדרך לימוד וחוויה צריך להיעשות על ידי נגיעה בקשת תחומים מגוונת, ממקרא ותלמוד ועד למוסיקה, שירה  ותיאטרון. מכאן החשיבות היתירה שאנו מייחסים לתפקיד בכלל ולנושא בו בפרט".