ביצוע מקביל

31/07/2015
ביצוע מקביל (הגדל)

החל ביצוע מקביל של שלושה מעגלי תנועה ברחבי גן יבנה למיתון מהירות הנסיעה ולהגברת בטיחות הנהגים.

עבודות פיתוח רבות מתבצעות בימים אלה ברחבי גן יבנה.

לנהגים בולט במיוחד ביצועם בו זמנית של שלושה מעגלי תנועה בצירי תנועה ראשיים בישוב – ברחובות החרוב, דרך ירושלים והעצמאות, שילך ויצבור תאוצה עם סיום חג הרמאדן וחזרת צוותים נרחבים יותר לעבודה.

מעגלי התנועה בצמתים חרוב-יקותיאל אדם ודרך ירושלים-חשמונאים מבוצעים על ידי המועצה המקומית גן יבנה בזכות פעילות ממושכת למול משרד התחבורה, תחילה לאישור עקרוני, בהמשך לאישור תקצוב התכנון ובסיכומו של דבר – לתקצוב הביצוע בפועל.

כיכר שלישית על רחוב העצמאות מבוצעת על ידי חברת "בניה משקית" במסגרת העבודות להקמת יחידות דיור בגב רחוב הנשיא בישוב.

מן המועצה נמסר שעל שולחן משרד התחבורה מונחת בקשה נוספת לאישור כיכר בצומת דרך ירושלים ורחוב יהודה. "מעגלי תנועה נמצאו כאמצעים היעילים ביותר למיתון מהירות הנסיעה. על כן המועצה מקדמת את הקמתם בצמתים רבים ככל האפשר וככל שמתקבל אישור משרד התחבורה – פועלת לזרז את ביצועם".