לרווחת שחקני הכדורגל

31/07/2015
לרווחת שחקני הכדורגל (הגדל)

מועצת גן יבנה תמשיך להשקיע בטיפוח ושדרוג מגרש הכדורגל. בישיבת מליאת המועצה אושר תב"ר בהיקף 200 אלף שקלים.

מועצת גן יבנה ממשיכה להשקיע בשדרוג מגרש הכדורגל בשכונה הצפונית.

ביום חמישי שעבר התקיימה ישיבת עבודה בנושא בהשתתפות  ראש המועצה דרור אהרון, חבר המועצה אילן רביבו שמחזיק בתיק הנוער והספורט, מנהלת מדור הספורט מיכל שלומי, נציגות של המתנ"ס וגורמים מקצועיים נוספים.

בישיבה סוכם מתווה העבודות הנחוצות לשדרוג מגרש הכדורגל שנאמד בכ-200 אלף שקלים.

בשלב ראשון תותקן מערכת השקיה חדשה. לאחר מכן יוכן המגרש תוך יישור ופילוס, ולאחר מכן  יבוצע  שזרוע של המדשאה, בהתאם להנחיות התאחדות הכדורגל הישראלית.

בנוסף הונחו הנוכחים לאתר אמצעי ישיבה בהיקף המגרש, שיבוצעו לרווחת הצופים שמגיעים לעודד את השחקנים.

לצורך מימון העבודות יאושר בישיבת המליאה הקרובה תקציב בלתי רגיל בסך 200 אלף שקלים.

אלו מתווספים להשקעת המועצה והמתנ"ס במגרש הכדורגל, בשלוש השנים האחרונות, שנאמדת בכ-750 אלף שקלים לצורך שדרוג בשלבים: התקנת מערכת חשמל מלאה, החלפת הזרקורים, חדרי הלבשה וגידור.

דרור אהרון: "אנו ממשיכים ונמשיך להשקיע בתשתיות הספורט בישוב, כדי להעמיד לרשות השחקנים והספורטאים שבינינו אמצעים ראוים. תמיד יש לזכור כי כדורגל, ככל ענף אחר, זה הרבה מעבר לספורט. זו פעילות קבוצתית, חינוכית וערכית"